Goedkope autorijles Rotterdam en snel mijn rijbewijs halen.

Goedkope autorijles Rotterdam ,

Rijschool Sindy uit Rotterdam verzorgd al sinds 2009 goedkope autorijlessen in Rotterdam en omgeving, de rijlessen worden afgegeven in  in Rotterdam, Den Haag, en nog meer… Spoedcursus, snel, veilig, zorgeloos, goedkoop en bijna overal in Nederland uw rijbewijs halen!

Goedkope autorijles Rotterdam ook rijles actie pakket voor slecht horende.
We also have car driving courses in English.

De standaard rijles duurt 60 minuten en kost 36 euro.
Wij zijn 1 van de rijscholen, uit de zo vele verkeerschoolen die naast de rijles van 60 minuten ook goedkope autorijles pakketten aanbied, eventueel voor een spoedopleiding met rij examen garantie, die je in termijnen kan betalen.

Persoonlijke aandacht en een individueel lesprogramma zijn speerpunten van onze rijschool. De rijles is opgebouwd in stappen, zo zullen we beginnen met het vertrouwd raken aan het voertuig.
Daarna gaan verder met het uitbreiden naar volledige voertuigbeheersing met als leerdoel zelfstandige deelname aan het verkeer met defensief auto rij gedrag.

Eventueel kun je bij rijschool Sindy uit Rotterdam op 3/4 van je rijlessen een goedkope tussentijdse toets doen bij het CBR in Rotterdam.
Je kunt via deze proefexamen vrijstellingen verdienen voor je eerste rijexamen.

Het voordeel van de toets is, dat je weet waaraan je moet werken tijdens de rijles en hoe het tijdens de rijexamen gaat, waardoor je kans van slagen toeneemt.

Bij Rijschool Sindy uit Rotterdam staat de cursist centraal. De rijlessen zijn specifiek aangepast op jouw niveau zodat je altijd de meest optimale stof krijgt aangeboden.

Rijschool Sindy is lid van CBR, ANWB, IBKI.

Naam (verplicht)

Straat + Huisnummer (verplicht)

Postcode (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

E-mail (verplicht)

Aanvragen(verplicht)

Vragen?(verplicht)