Tarieven

   ACTIE geldig t/m 30 maart 2024:

  • PROEFLES €45 NU GRATIS!!!
  • LOSSE RIJLES NU €49,- INPLAATS VAN €59
Pakket Ervaren
735€875
10 Rijlessen
Praktijkexamen
AANMELDEN
Pakket Basis
1185€1465
20 Rijlessen
Praktijkexamen
AANMELDEN
Pakket Zeker
1635€2055
30 Rijlessen
Praktijkexamen
AANMELDEN
Pakket Garant
2085€2645
40 Rijlessen
Praktijkexamen
AANMELDEN

Praktijk-examen €299.-

Praktijk-examen MET SPOED toeslag €85.-

Tussentijdse toets €199.-

Bnor-examen €350.-

Toeslag Faalangst Examen €90.-

 

De examentarieven zijn exclusief autohuur van €55.-. Dit geldt alleen op de dag van het examen en dient slechts voor het gebruik van de lesauto.

LET OP!

Terugbetaling van een pakket of een deel daarvan is niet mogelijk na het starten van je eerste rijles.

Betalingen worden bij Rijschool Sindy Rotterdam uitsluitend en alleen per bank gedaan op het volgende rekeningnummer:

Rijschool Sindy

NL28 INGB 0007 8764 98

Heeft u toch de voorkeur om contant te betalen, dan mag u dat aangeven tijdens het aanmelden op onze site of op onze hoofdnummer: 0633336696

 

Zoveel mensen, zoveel verschillende wensen!
Bij Rijschool Sindy krijgt u een opleiding op maat en u heeft de keuze uit diverse mogelijkheden; Thuis halen en brengen, of juist zoveel mogelijk in het examengebied rijden (afhaalpunt bespreekbaar met uw instructeur). Verder heeft u nog de keuze uit, pakketten, losse rijlessen en Spoedopleidingen.

De praktijklessen kunnen bij Rijschool Sindy in diverse talen worden gegeven, o.a. in het Nederlands, Engels, Duits, Kurdish.

Proefles en Intake les:
Al onze praktijkopleidingen vangen aan met een proefles dan wel intake les voor spoedopleiding. In deze lessen kunt u kennis maken met ons verkeersopleidingscentrum en uw voorkeuren bespreken. Aan de hand van de vorderingen gedurende deze eerste les zal de instructeur uw basisniveau bepalen. In het evaluatiegesprek wordt er geadviseerd welk pakket het beste op het niveau en de wensen van u als kandidaat aansluit.

Een proefles heeft een tijdsduur van 50 minuten, een intake les duurt 110 minuten en wordt ingepland wanneer er interesse is in een spoedopleiding.

Vanaf november 2011 mag je autorijlessen volgen wanneer je 16,5 jaar bent! Het praktijkexamen bij het CBR mag je afleggen vanaf je 17de verjaardag. Het behalen van je theoriecertificaat kan al vanaf je 16de verjaardag en is 1,5 jaar geldig. Waneer je slaagt voor het praktijkexamen dien je tot je 18de verjaardag begeleid te rijden.

U verplicht zich na het rijden van de proefles tot niets, maar u heeft wel een goede indicatie van het aantal lessen dat er nodig zijn, voor het behalen van uw rijbewijs, met de daar bijbehorende kosten.

De proefles en intake les zijn geheel vrijblijvend!!!

Betaling in Termijnen:
Betaling van pakketten in termijnen is mogelijk.

Bij verhindering dienen de rijlessen minimaal 24 uur van te voren worden afgemeld. Zo niet dan worden de geplande rijlessen volledig in rekening gebracht.

De instructeur wacht uiterlijk 10 minuten na de afgesproken tijd op de leerling. Daarna worden de kosten doorberekend aan de leerling.