Tarieven

 

         ACTIE geldig t/m  31 december 2019:

  • PROEFLES  €30  NU GRATIS!!!
  • EERSTE 10 RIJLESSEN VOOR €25 PER RIJLES! DAARNA €30 PER RIJLES.

 

Pakketten

PakkettenRijles Pakket ErvarenPakket BasisPakket ZekerPakket Garant
Prijs€ 25€ 490,-€ 740,-
€ 1030,-
 €1310,-
50 min X
10 Rijlessen + praktijkexamenX
20 Rijlessen + praktijkexamen X
30 Rijlessen + praktijkexamen X
40 Rijlessen + praktijkexamenX

 

Proefles: €30  NU GRATIS.

Praktijk-examen €255.-

Tussentijdse toets €175.-

Bnor-examen €275.-

Toeslag Faalangst Examen €85.-

 

De examentarieven zijn exclusief autohuur van €45.-. Dit geldt alleen op de dag van het examen en dient slechts voor het gebruik van de lesauto.

 

Zoveel mensen, zoveel verschillende wensen!
Bij Rijschool Sindy krijgt u een opleiding op maat en u heeft de keuze uit diverse mogelijkheden; Thuis halen en brengen, of juist zoveel mogelijk in het examengebied rijden (afhaalpunt bespreekbaar met uw instructeur). Verder heeft u nog de keuze uit, pakketten, losse rijlessen en Spoedopleidingen.

De praktijklessen kunnen bij Rijschool Sindy in diverse talen worden gegeven, o.a. in het Nederlands, Engels, Duits, Kurdish.

Proefles en Intake les:
Al onze praktijkopleidingen vangen aan met een proefles dan wel intake les voor spoedopleiding. In deze lessen kunt u kennis maken met ons verkeersopleidingscentrum en uw voorkeuren bespreken. Aan de hand van de vorderingen gedurende deze eerste les zal de instructeur uw basisniveau bepalen. In het evaluatiegesprek wordt er geadviseerd welk pakket het beste op het niveau en de wensen van u als kandidaat aansluit.

Een proefles heeft een tijdsduur van 50 minuten, een intake les duurt 110 minuten en wordt ingepland wanneer er interesse is in een spoedopleiding.

Vanaf november 2011 mag je autorijlessen volgen wanneer je 16,5 jaar bent! Het praktijkexamen bij het CBR mag je afleggen vanaf je 17de verjaardag. Het behalen van je theoriecertificaat kan al vanaf je 16de verjaardag en is 1,5 jaar geldig. Waneer je slaagt voor het praktijkexamen dien je tot je 18de verjaardag begeleidt te rijden.

U verplicht zich na het rijden van de lessen tot niets, maar u heeft wel een goede indicatie van het aantal lessen dat er nodig zijn, voor het behalen van uw rijbewijs, met de daar bijbehorende kosten.

De proefles en intake les zijn geheel vrijblijvend!!!

Betaling in Termijnen:
Betaling van pakketten is mogelijk in 2 termijnen te betalen.

Bij verhindering dienen de rijlessen minimaal 24 uur van te voren worden afgemeld. Zo niet dan worden de geplande rijles kosten volledig in rekening gebracht.

De instructeur wacht uiterlijk 10 minuten na de afgesproken tijd. Daarna worden de kosten doorberekend aan de leerling.

Naam (verplicht)

Straat + Huisnummer (verplicht)

Postcode (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

E-mail (verplicht)

Aanvragen(verplicht)

Vragen?(verplicht)