Rijlessen Rotterdam

Rijlessen Rotterdam , goedkoopste en de beste rijlessen Rotterdam, Den Haag, Gouda en omgeving

Rijlessen worden gegeven aan leerlingen vanaf 16,5 jaar. Je hebt een vaste rijinstructeur tijdens je rijlessen. Hierdoor leer je de instructeur goed kennen zodat er een vertrouwensband ontstaat. De rijinstructeur begeleidt je op een geduldige, zorgvuldige en gerichte wijze naar het praktijkexamen. Alles wordt duidelijk en deskundig uitgelegd.

Vorderingen en verbeterpunten worden tijdens je rijles bijgehouden op je leskaart.
Deze kan je ten alle tijde inzien. Op deze manier zie je in één oogopslag de sterke punten en de aandachtspunten.
Je wordt voor je rijles van huis of een andere afgesproken plek opgehaald en weer afgezet.

Wij adviseren je om zo spoedig mogelijk het theorie-examen te behalen zodat je tijdens je rijlessen genoeg kennis hebt. Hiermee verkort je de duur van je rijopleiding. Voorkom vertraging!

Sindy biedt een uniek lesmethode. Je krijgt voor elke les huiswerk mee. Dankzij het praktijkboek kan je de onderwerpen van de volgende rijles thuis bestuderen. Dit zorgt voor extra duidelijkheid en efficiëntere rijlessen. Omdat wij tijdens de rijles minder tijd besteden aan het uitleggen bespaar je per les tientallen minuten.

Wij maken tijdens de rijlessen gebruik van technologische hulpmiddelen zoals instructiesoftware waarmee animatiebeelden vertoond worden. Hiermee wordt je beeldvorming veel completer. Uit ervaring kunnen wij zeggen dat leerlingen dankzij het gebruik van animatiebeelden gemiddeld 5% minder rijlessen nodig hebben. Dit betekent dat je al snel enkele honderden euro’s bespaart op je rijlessen.

Rijlessen worden altijd in de nieuwste model lesauto’s gegeven. Je krijgt intensieve en persoonlijke begeleiding tijdens je gehele opleiding. Wij hanteren een vakkundige en professionele manier van begeleiding.

Liever een rijinstructrice? Dan ben je bij ons op het goede adres! Het komt vaak voor dat vrouwen zich niet op hun gemak voelen naast een mannelijke rijinstructeur. Dit kan hen belemmeren om ontspannen te leren rijden.

Wil je beginnen met rijlessen in Rotterdam?

Rijschool Rotterdam .Voor de start van je rijopleiding  ga je een proefles doen. Deze proefles verplicht je tot niets. Je kunt eerst kennis maken met je rijinstructeur en bepalen of zijn manier van rijles geven je bevalt. Door de proefles krijgt de instructeur een eerste indruk maar alles is afhankelijk van jouw kennis, vaardigheden, houding en leervermogen.

Persoonlijk advies

Een proefles duurt 60 minuten inclusief eindgesprek. Na je proefles kun je bepalen of je verder wilt met het volgen van rijlessen bij jouw rijinstructeur en of je een rijlespakket afneemt. Na je eerste rijles krijg je een advies over het te kiezen rijlespakket.

Wat voor lesmethode?

De  rijlessen worden opgebouwd volgens de stap-voor-stapmethode: je krijgt gestructureerd rijles in een logische volgorde, gebaseerd op je eigen tempo. Je krijgt rijlessen van een vaste rij-instructeur in steeds dezelfde auto.

Bovag vorderingenkaart

Je rijinstructeur maakt gebruik van een inzichtelijke digitale vorderingenkaart, zodat je precies weet wat je hebt geleerd, op welk niveau je zit en wat je nog moet leren. Op deze manier weten leerling en rijinstructeur precies hoe ver de leerling gevorderd is en welke onderdelen extra aandacht verdienen.

Rijlesplanner voor de leerling

De rijlesplanner is een digitale omgeving waar leerlingen en ouders op kunnen inloggen. Op het leerling portaal kan de leerling bekijken hoeveel rijlessen hij nog tegoed heeft in het lespakket en wanneer zijn rijlessen gepland staan.

Ook kunnen leerlingen en ouders snel inzien welke facturen er zijn en wat de betalingsstatus is van iedere factuur. Wanneer er openstaande facturen zijn kunnen deze eenvoudig via iDEAL worden voldaan. Dit is nog in ontwikkeling

Alle mogelijkheden van de rijlesplanner

  • Eigen gegevens, vorderingenkaart en geplande rijlessen online inzien.
  • Inzage in facturen, betalingen en het openstaande saldo van zichzelf.
  • Openstaande facturen snel betalen via iDEAL.
  • Leerling geeft online akkoord op de BOVAG lesvoorwaarden.
  • Leerling vult online de Eigen Verklaring in.
  • Leerling kan eenvoudig zelf online een theorie-examen aanvragen
  • Optioneel kan de leerling zelf plannen en annuleren in de agenda.

Halen en brengen

Dit scheelt je tijd, want je hoeft niet eerst naar de rijschool te komen. Dit wordt vaak oneerbiedig “taxi rijden” genoemd. Met andere woorden, je brengt eerst de leerling voor jou naar huis of opstapplaats, en daarna pas begint je eigenlijke rijles.

In feite heb je dus minder effectieve lestijd. Maar is dit wel zo? Heb je een goede rijinstructeur, dan beginnen je rijlessen vanaf het moment dat je in de lesauto stapt. Of er nu wel of geen andere leerling op de achterbank zit die je moet wegbrengen. Voor jezelf is het ook een goede test. Ben je meer afgeleid of gespannen als er iemand anders dan je rijinstructeur meerijdt? Dit is ook een uitstekend moment voor het zelfstandig route rijden naar het huis van de andere leerling met navigatie of een clusteropdracht. Zit je zelf achterin tijdens de rijles van een andere cursist, dan kun je hier ook weer van leren. Zie het als een toevoeging op je rijles en let zelf ook actief op! Bedenk hoe je zelf zou handelen in bepaalde verkeerssituaties.

Vooruit plannen

Bij Rijschool Sindy kun je je rijlessen al een aantal weken vooruit plannen. Dit is prettig! Houd er wel rekening mee dat wanneer je verder vooruit plant, de kans ook groter is dat je rijinstructeur je rijles wel eens moet verzetten. Bijvoorbeeld als hij een datum voor een rijexamen voor een andere kandidaat reserveert op de dag en tijd dat jij autorijles zou hebben. Een rijexamen gaat altijd voor op jouw rijles, examentijden zijn soms moeilijk te reserveren. Het kan ook gebeuren dat je rijinstructeur je vraagt of je iets eerder of later autorijles kan volgen omdat het later blijkt dat jouw rijles lastig aansluit op de rest van de geplande rijlessen die dag.

Welke dagen en tijden geeft rijschool Sindy rijles?

De rijlessen worden gegeven Ma t/m Za van 8:00 uur tot 20:00 uur.

Naam (verplicht)

Straat + Huisnummer (verplicht)

Postcode (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

E-mail (verplicht)

Aanvragen(verplicht)

Vragen?(verplicht)